Home & Kitchen
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Kai Shun

KAI SHUN er produsert i damask stål og er en av verdens mest komplette knivserier.
SHUN
 navnet betyr - "innhøstingen av beste sesong" av matvarer. Denne serien av kokkekniver er en verdens mest komplette knivserier og er blitt tatt meget godt imot av både kokke-eliten og ivrige hobby kokker. Knivene produseres i SEKI City i Japan som i over 700 år har vært sentrum for produksjon av samurai sverd og kniver. KAI shun er håndlagde kniver med Japans kvalitet og utsøkt håndtverk.

Kai er et Japansk konsert som i 100 år har produsert kniver og relaterte produkter av meget høy kvalitet. Denne kvaliteten plasserer Kai sine produkter blant de beste i verden.

Gleden ved profesionell matalging og tiberedning av de lekreste retter, har kommet tilbake nå i senere tid. Denne lidenskapen for matlaging skaper nye erfaringer i den kulinariske verden. Tradisjonelle ingredienser blir kombinert med moderne ideer. Dette er en av grunnene til at de japanske matrettene facinerer så mange europeere. Kunst og filosofi er faktorer som japanske kokker ser som en selvfølge i matlagingen sin. Det er et ordtak som sier ; "Det er en fest for øyet". Perfekte skjæreteknikker skaper disse facinerende dekorasjonene.

Kai har med disse kriteriene fokusert på profesionelle knivserier. Knivene er stilfulle og nyttige til ulik formål. Kai har et omfattende produktspekter. Et spekter som strekker seg fra tradisjonelle japanske kokkekniver til serier i moderne design. Her finner du garantert noe som passer på deres kjøkken!

 • Kai Shun
  Bilde av Skrellekniv 6,5 cm Kai Shun
    -30%

  Varenr 4901601589535

  Kai Shun Classic-serien produseres i 32 lags Damask stål med ergonomisk...

  1.158,-811,-
 • Kai Shun
  Bilde av Forkle Kai Shun
    -30%

  Varenr 4260163210210

  Sort forkle med brodert Kai Shun logo i rødt er laget i slitesterk bomull....

  399,-279,-
1
Viser 1 til 2 (av 2 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke