Home & Kitchen
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Kay Bojesen

Sølvsmed og designer Kay Bojesen hadde et spesielt talent. Han kunne gi liv til tre, og ble verdensberømt gjennom sine tredyr med sjel, humor og glimt i øyet. Kay Bojesen har over 2000 separate kunsthåndverk på samvittigheten, og hører til blant 1900-tallets mest produktive danske kunsthåndverkere.

Han er best kjent for sine lekende, livsglade aper, gardister og andre tredyr, men hans store produksjon omfatter også smykker, bestikk, tekanner og sølvpokaler.

Kay Bojesen bevarte sin barnlige nysgjerrighet og livsglede helt til det siste. Kay Bojesen døde i en alder av 72 år og etterlatte seg en betydelig designarv. En arv som i dag tas hånd om av hans barnebarn.

Rosendahl Design Group er takknemlige for å være valgt av familien Bojesen til å utvikle, fremstille og distribuere deres bestefars høyt elskede designer. Siden Kay Bojesens legendariske butikk i Bredgade stengte i 1990, har flere av hans produkter gått ut av produksjon. Det er derfor er stor glede for Rosendahl Design Group å kunne relansere flere av Kay Bojesens fantastiske, gamle designer etter de originale tegningene og med stor respekt for Kay Bojesens høye krav til materiale og håndverksmessig utførelse.

Viser -199 til 0 (av 0 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke